Taxi Volendam Schiphol

Op zoek naar een taxi van Volendam naar Schiphol? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen in samenwerking met Van Fraassen Travelling schipholvervoer vanuit Edam, Volendam en omstreken naar Schiphol. We zorgen dat u zonder zorgen op tijd wordt afgezet door onze taxichauffeur op het vliegveld. 

Onderstaand vindt u een overzicht van onze tarieven voor het vervoer met onze taxi Volendam naar Schiphol te Amsterdam. Taxi Schiphol reserveren kan heel simpel via onze website.

Onze nieuwe website: Taxi10.nl
Inmiddels is onze nieuwe website gelanceerd! Taxi10.nl. Een nieuwe naam (die ook iets makkelijker te onthouden is) met dezelfde service en kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Wil je reserveren of meer informatie klik dan op onderstaande knop.


Naar onze nieuwe website >

  Enkel reis heen Enkele reis terug Retour
1 t/m 3 personen € 56,- € 61,- € 92,-
4 personen € 64,- € 71,- € 110,-
5 t/m 8 personen € 69,- € 76,- € 127,-
9 t/m 16 personen € 12,- p.p. € 13,- p.p. € 18,- p.p.
17 t/m 50 personen € 11,50 p.p. € 12,50 p.p. € 17,- p.p.

Onze chauffeurs rijden met personenauto's, personenbus, mini-touringcar en grote touringcars. Ben je alleen of met een grote groep; onze taxidienst van Volendam naar Schiphol en retour is er voor iedereen. Begin je vakantie goed met uitstekend geregeld vervoer. Schipholvervoer op maat!

We zorgen ervoor dat onze chauffeurs op tijd aanwezig zijn als ze je ophalen en weer op tijd klaar staan bij de uitgang van de luchthaven.

Voordelige taxi Schiphol Volendam